Dit lokale rengøringsfirma i Lyngby, Virum og Holte
40 78 66 27
40 78 66 27

Priser

Alt Service har siden 1995 specialiseret sig i rengøring til private hjem.

Firmaet har i dag også mindre erhvervskunder og er tilknyttet Lyngby-Taarbæk Kommunes Fritvalgsordning 'Rengøring for ældre'. Alt service har lige nu 10 ansatte og arbejder primært i Lyngby, Virum, Holte og Gentofte.

Rengøring i private hjem omfatter typisk aftørring af støv, støvsugning af gulve og møbler, gulvvask samt rengøring af køkken, toilet og badeværelse.
Vi vil altid komme ud til en snak og et møde så vi kan vurdere netop din rengørings opgave.
Der er stor forskel på hver enkelt hustand, nogle er mere rengørings venlige end andre.
Der kan være trapper, mange badeværelser, enkelt indrettet eller det modsatte, børnefamilie, hund mm. og i det hele taget kan der være forskel på hvad hver hustand ønsker og forventer. Det har også betydning, om vi skal komme hver 14. dag eller hver uge. Vi prøver sammen med dig at skræddersy pris og behov.

Hvis du benytter Boligjobordningen er nettoudgiften ca.30% mindre end nedenstående.

Ca. priser inkl. moms for private husstande
Mindre enheder       300 - 535 kr.
Lejlighed 85m2 – 100m2      400 - 535 kr.
Rækkehus 120m2 – 150m2   535 - 670 kr.
Villa 150m2 – 200m2     670 - 800 kr.
                                                     
Ekstra rengøring i forbindelse med Lyngby-Taarbæk kommunes fritvalgsordning er typisk 200 – 270 kr.

Ved hovedrengøring, rengøring ved fraflytning og tæpperens gives et tilbud.

Ved erhvervsrengøring gives et tilbud.
Ring blot på 45 42 55 32 og vi kommer inden for 24 timer til en snak og for at gennemgå opgaven.

Du får sikker og højkvalitets rengøring allerede den første dag, hvis i/du vælger alt service - og så er vi oven i købet billige.
Har du brug for hovedrengøring, gør vi også gerne det.
Du får gjort rent i alle krogene: afvaskning af døre, karme, indvendig i køkkenskabe, afkalkning af brusekabine - allevegne. Du får typisk  gjort rent en gang om ugen eller hveranden uge.

Det er den samme medarbejder, der kommer ud til dig hver gang. Det er med til at skabe tryghed og fastholde en høj kvalitet. Vores medarbejdere har ren straffeattest og har gennemgået kursus i rengøring og service. Ved sygdom og ferie bliver en anden medarbejder personligt instrueret i netop din plan, så du ikke kommer til at opleve en forskel i rengøringen.

Vi benytter dine rengøringsartikler, men supplerer gerne med f.eks. en god kalkfjerner.

Det vil ofte være sådan, at der er forskel på, hvad hver enkelt husstand vægter i forbindelse med rengøring. Derfor er det vigtigt at være præcis med netop dine behov. Du vil få lavet en arbejdsplan hvor eventuelle behov for turnings-rengøring bliver taget med - altså ting vi ikke gør hver gang.

Det er vigtigt for os at få en tilbagemelding fra dig hurtigst muligt angående kvaliteten af vores rengøring. Ønsker du at stoppe samarbejdet, er det muligt at stoppe det med øjeblikkelig virkning. Ønsker du blot at afmelde en enkelt rengøring, er det selvfølgelig også i orden.

Vores kontor har åbent mellem 7.00-17.00. Udenfor kontortid giver du bare besked på telefonsvarer eller mail. Rengøring på helligdage er desværre ikke muligt. Kontakt os venligst, hvis du ønsker rengøring en anden dag.

Betaling falder en gang månedligt. Faktura fremsendes den sidste dato i måneden. På gensyn til et behageligt samarbejde - det skal være nemt at benytte alt service.

Skriv til alt service 24 timer i døgnet

Jeg vil gerne ringes op
 
Jeg vil gerne have besøg
 
Jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud
 
Navn:
*
Virksomhed:
 
Telefon:
*
E-mail:
*
Besked:
 

Boligjobordningen

Brug Boligjobordningen og få tilskud til hjælp i dagligdagdagen. Du får alt fra rengøring til havehjælp hos alt service.


Læs om Boligjobordningen her
alt service · Kildevældsvej 5 · 2830 Virum · Tlf.: 40 78 66 27