Dit lokale rengøringsfirma i Lyngby, Virum og Holte
40 78 66 27
40 78 66 27

Rengøringshjælp til dig, der mangler en ekstra hånd

Glæden ved at komme hjem til et rent hus er noget, der lyser op i hverdagen.

Alt Service tilbyder rengøringshjælp til dig, der mangler hjælp til dine daglige gøremål. Her får du et lokalt firma, som servicerer kunder i Lyngby, Virum og Holte.
 
Hos os får du hjælp til din rengøring, og vi tager både de store og de små rengøringsopgaver for dig – lige fra hovedrengøring til almindelig dagligdags rengøring.
 
Vores glade medarbejdere giver dig altid en hyggelig oplevelse, når de kommer hjem til dig, og vi er altid klar på en god sludder.
 
Ring til os på telefon 45 42 55 32 eller benyt vores kontaktformular her på siden, hvor du vælger imellem, at vi ringer dig op, eller at du får besøg af os, når det passer dig.
 

Her får du gode oplevelser og en nærværende rengøringshjælp

 
Du skal altid have en god oplevelse, når vi kommer ud og hjælper dig med dine rengøringsopgaver. Vi interesserer os for vores kunder, og derfor vil du også opleve, at vores medarbejdere er nærværende og smilende, når de kommer for at hjælpe dig.
 
Når du vælger os som din rengøringshjælp, kommer vi ud til dig og introducerer os selv. Så kan du vise os dit hjem, og sammen snakker vi om, hvad du gerne vil have fokus på, når vi besøger dig.
 
Det er i øvrigt den samme, faste medarbejder, du får besøg af – hver gang. Det giver dig også tryghed for, at din rengøringshjælp lærer dig og dit hjem at kende, og du er sikret kvalitet og nærvær.
 

Få rengøringshjælp og hjælp til mange andre opgaver

 
Vi hjælper dig med alle dine daglige gøremål. For eksempel sætter vi gerne lige en maskine tøj over, tager opvasken eller rydder op. Du sætter os bare i gang med alt fra:
 
  • Indkøb
  • Rengøring
  • Oprydning af for eksempel kælder eller loftsrum
  • Transport af storskrald til genbrugsstationen
  • og meget mere.
 

Mange års erfaring med rengøringshjælp og personlig service

 
Hos os får du tryghed for, at alle dine opgaver bliver udført med omhu, og at du får en fast tilknyttet medarbejder, som du lærer at kende og stoler på.
 
Du får besøg af os, når det passer dig, og når vi mødes første gang, laver vi en arbejdsplan, der passer til netop dit hjem.
 
Benyt kontaktformularen her på siden og vælg den løsning, du har behov for. Så ringer vi dig op, og sammen finder vi ud af, hvilken form for rengøringshjælp, der lige er det, du mangler.

alt service tilbyder:

Rengøring
Hovedrengøring – f.eks. slutrengøring i forbindelse med salg og fraflytning
Tøjvask
Indkøb
Rydning af lofts- og kælderrum
Kørsel til genbrugsstation
Havearbejde

Skriv til alt service 24 timer i døgnet

Jeg vil gerne ringes op
 
Jeg vil gerne have besøg
 
Jeg vil gerne have et uforpligtende tilbud
 
Navn:
*
Virksomhed:
 
Telefon:
*
E-mail:
*
Besked:
 

Boligjobordningen

Brug Boligjobordningen og få tilskud til hjælp i dagligdagdagen. Du får alt fra rengøring til havehjælp hos alt service.


Læs om Boligjobordningen her
alt service · Kildevældsvej 5 · 2830 Virum · Tlf.: 40 78 66 27